درباره نشریه

فصلنامه "توسعه کارآفرینی" با صاحب امتیازی دانشکده کارآفرینی دانشگاه تهران و امتیاز علمی از وزارت علوم ، تحقیقات و فناوری به زبان فارسی (چکیده انگلیسی)  ازپاییز و زمستان سال 1387 انتشار یافته و  بر اساس نامه شماره 89/3/11/1231 موخ 1398/5/23 از سوی کمیسیون بررسی نشریات علمی کشور مجوز امتیاز علمی از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری را دریافت نموده است.
مقالات پژوهشی (Research Papers)، مقالات تحلیلی یا مروری(Review Papers) و گزارش‌های علمی یا یاداشتهای تحقیقاتی (Technical Notes) متضمن مطالب همسو با اهداف فصلنامه و برخوردار از ابعاد آموزشی و پژوهشی ارزشمند با عنایت به محورهای پیشنهادی در فرم فراخوان مقاله, برای چاپ در این نشریه پذیرفته می‌شوند.

فصلنامه توسعه کارآفرینی یک فصلنامه، با داوری بسته، دوسو ناشناس و با دسترسی آزاد است که به منظور ارتقای سطح دانش علمی و فنی پژوهشگران، سهولت مبادله علمی بین آنان، معرفی پیشرفت‌های عمده در زمینه‌های مختلف کارآفرینی و ایجاد ارتباط میان پژوهشگران و کارشناسان داخلی و خارجی انتشار می‌یابد.

سیاست های مالی نشریه

** هزینه‌های پردازش مقاله
  • هزینه دریافتی هنگام ارسال به داور: 2000000 ریال معادل دویست هزار تومان
  • هزینه انتشار مقالات پذیرش شده: 4000000 ریال معادل چهارصد هزار تومان
** هزینه اشتراک

فصلنامه توسعه کارآفرینی به عنوان یک مجله الکترونیکی با دسترسی آزاد منتشر می‌شود، بنابراین هیچ هزینه اشتراکی برای مخاطبان وجود ندارد.

سیاست دسترسی باز

فصلنامه توسعه کارآفرینی، یک فصلنامه با دسترسی باز است به این معنی که دسترسی به تمامی مقالات این نشریه آزاد و رایگان است و مقالات بلافاصله پس از انتشار در وبسایت نشریه قابل دسترس خواهند بود. فصلنامه توسعه کارآفرینی تحت شرایط و معیارهای مجوز  مرتبط با Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International Public License ("Public License") که مورد تأیید Creative Commons (CC) می‌باشد پیروی می‌نماید. مجوز مورد تأیید مرتبط با خطمشی‌های این نشریه از نوع CC BY-NC می‌باشد.

1. اقتباس، تکثیر و به اشتراک‌گذاری تمام یا بخشی از متن مقالات فقط برای مقاصد غیر تجاری مجاز می‌باشد. این مجوز جهانی، بدون پرداخت بهره‌ی مالکانه یا هزینه‌ی پروانه (حق تألیف)، بدون سایر مجوزهای فرعی، به صورت غیر انحصاری و غیر فابل فسخ به تمامی استفاده‌کنندگان و بهره‌برداران از محتوای مقالات منتشر شده در این نشریه اعطا می‌گردد (terms and conditions).

2. امکان استفاده از تمام یا بخشی از محتوای مقالات این نشریه در هر گونه رسانه و قالبی مجاز می‌باشد؛ بعلاوه، امکان انجام اصلاحات فنی بر روی محتوای مقالات جهت ارائه در رسانه‌ها و قالب‌های کنونی و یا حتی در رسانه‌ها و قالب‌هایی که در آینده وجود خواهد داشت، مجاز می‌باشد (Media and formats).

برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص این مجوز به آدرس اینترنتی زیر مراجعه فرمایید.

13. برای آگاهی از ارجاع-غیرتجاری 4.0 بین‌المللی (CC BY-NC 4.0) به آدرس اینترنتی زیر مراجعه فرمایید.

** سیاست کپی رایت (حق چاپ)

در این نشریه نویسندگان تمامی حقوق (کپی رایت) را برای محتوای مقالات به طور نامحدود حفظ می نمایند.

سیاست‌های انتشار

فصلنامه توسعه کارآفرینی، در تمامی فرایندهای بررسی و انتشار مقالات، پیرو کمیته اخلاق نشر (COPE)  است و مطابق با قوانین اخلاقی با بالاترین استانداردهای اخلاقی مطابقت دارد.

شناسنامه نشریه

•  کشور محل انتشار:  ایران
  • ناشر: دانشکده کارآفرینی دانشگاه تهران
  • مدیر مسئول: دکترجهانگیر یدالهی فارسی
  • سردبیر: دکتر علی مبینی دهکردی
  • شاپای الکترونیکی: 4156-2676
  • شاپای چاپی: 2266-2008
  • انجمن همکار:  انجمن علمی کارآفرینی و نوآوری ایران ( تفاهم نامه همکاری)
  • نوع نشریه: نشریه علمی
  • حوزۀ تخصصی :  کارآفرینی
  • اعتبار مجله : علمی پژوهشی
  • زبان مجله: فارسی (چکیده انگلیسی)
  • نوبت انتشار: فصلنامه
  • نوع انتشار: الکترونیکی
  • هزینۀ بررسی و انتشار مقاله: 6000000 ریال
  • دسترسی آزاد: بله
  •  حقوق معنوی: کلیه حقوق معنوی اثر متعلق به نویسنده است؛
  • نوع داوری: داوری توسط سه داور تخصصی.  داوری دو سو کور
  • حق مالکیت فکری :  لایسنس کریتیو کامنز (CC BY NC)
  • زمان داوری :2ماه
  • رتبه سال 1401 در وزارت علوم: الف
  • ضریب تأثیر: 0.973
  • استفاده از نرم‌افزارهای مشابهت یاب(همتاجو) در بررسی و داوری مقالات
  • نمایه‌شده در :-RICeST-ISC- SID-GOOGLE SCHOLAR- MAGIRAN-INDEX COPERNICUS
  • ایمیل مجله : jed@ut.ac.ir
  • آخرین به‌روز‌رسانی وبگاه نشریه: 15 اسفند 1402
    •  فلودیاگرام مراحل داوری و پذیرش مقاله در قسمت فرایند پذیرش مقالات شرح داده شده‌است.
    • چنانچه مقاله از حامی یا تامین‌کننده اعتبار پژوهشی برخوردار باشد، درج آن در مقاله توسط نویسنده الزامی می‌باشد.