درباره نشریه

فصلنامه "توسعه کارآفرینی" با صاحب امتیازی دانشکده کارآفرینی دانشگاه تهران و امتیاز علمی از وزارت علوم ، تحقیقات و فناوری به زبان فارسی (چکیده انگلیسی)  از سال 1387 انتشار یافته و  بر اساس نامه شماره 89/3/11/1231 موخ 1398/5/23 از سوی کمیسیون بررسی نشریات علمی کشور مجوز امتیاز علمی از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری را دریافت نموده است.
فصلنامه توسعه کارآفرینی یک فصلنامه، با داوری بسته، دوسو ناشناس و با دسترسی آزاد است که به منظور ارتقای سطح دانش علمی و فنی پژوهشگران، سهولت مبادله علمی بین آنان، معرفی پیشرفت‌های عمده در زمینه‌های مختلف کارآفرینی و ایجاد ارتباط میان پژوهشگران و کارشناسان داخلی و خارجی انتشار می‌یابد.
مقالات پژوهشی (Research Papers)، مقالات تحلیلی یا مروری(Review Papers) و گزارش‌های علمی یا یاداشتهای تحقیقاتی (Technical Notes) متضمن مطالب همسو با اهداف فصلنامه و برخوردار از ابعاد آموزشی و پژوهشی ارزشمند با عنایت به محورهای پیشنهادی در فرم فراخوان مقاله, برای چاپ در این نشریه پذیرفته می‌شوند.

• نشریه توسعه کارآفرینی با انجمن علمی کارآفرینی و نوآوری ایران تفاهم نامه همکاری منعقد کرده است.

• کشور محل انتشار: ایران

• ناشر:دانشگاه تهران

• مدیر مسئول: دکترجهانگیر یدالهی فارسی

• سردبیر: دکتر کامبیز طالبی