@article { author = {Arasti, Zahra and Tarzamny, Elnaz}, title = {How the Role of Female Entrepreneurs' Social Network Changes from Start-up to Establishment Phase: Case Study of Export Sector}, journal = {Journal of Entrepreneurship Development}, volume = {6}, number = {4}, pages = {1-19}, year = {2013}, publisher = {Faculty of Entrepreneurship, University of Tehran}, issn = {2008-2266}, eissn = {2676-4156}, doi = {10.22059/jed.2013.50795}, abstract = {The ability to develop and maintain an effective network is one of the entrepreneurial competencies. Despite recognition of the value of networking, there has been little research into the networks of female entrepreneurs. Current evidences indicate the differences between men and women’s networking and in part, women’s weakness to creat and maintain entrepreneurial networking compared to that on men. Considering that a majority of previous researches have seen social network as a static not dynamic object, this article aims at studing the dynamics of the role of female entrepreneurs’ social network at different stages of the business life cycle including new and stablished businesses. This article presents findings drawing upon qualitative research conducted in Tehran, Iran, through 10 semi-structured interviews among female entrepreneurs who export goods and services and their businesses are at least 5 years old to make sure they have experienced both new and established business. The findings showed providing access to opportunities, information and resources is the most important role of social network for Iranian female entrepreneurs in both new and stablished businesses.}, keywords = {established business,female entrepreneurs,new business,role of netwok,Social network}, title_fa = {چگونگی تغییر نقش شبکه‌های اجتماعی زنان کارآفرین از مرحلة نوپایی به تثبیت: مورد بررسی بخش صادرات}, abstract_fa = {با وجود گسترش جهانی کارآفرینی زنان، آن‌ها هنوز با چالش‌های اساسی مواجهند که یکی از دلایل اصلی ‌این چالش‌ها در شبکه‌های آن‌ها نهفته است. شواهد موجود بیانگر تفاوت شبکه‌سازی زنان و مردان کارآفرین و تا حدی ضعف آن‌ها در ایجاد و حفظ شبکه‌های کارآفرینی است. ‌این مقاله با هدف بررسی پویایی نقش شبکة اجتماعی زنان کارآفرین در گذر از مرحلة نوپایی به تثبیت، از روش تحقیق کیفی از نوع اکتشافی در جامعة آماری زنان کارآفرین صادرکنندة کالا و خدمات شهر تهران با عمر کسب‌وکار حداقل 5 سال استفاده کرده است. نتایج تحلیل داده‌های حاصل از 10 مصاحبة نیمه ساختاریافته نشان می‌دهد مهم‌ترین نقش شبکة اجتماعی، ‌ایجاد دسترسی به فرصت­ها، اطلاعات و منابع است که در گذر از مرحلة نوپایی به تثبیت، پررنگ­تر نیز می‌شود، در حالی که نقش‌ایجاد انگیزه و حمایت، در گذر از نوپایی به تثبیت، کم­رنگ می‌شود. بیان ماهیت شبکه‌های زنان کارآفرین و پویایی آن در مراحل مختلف عمر کسب‌وکار کمکی است برای رسیدن به چرایی ضعف شبکه‌های زنان کارآفرین و چالش‌هایی که زنان کارآفرین با آن رو به رو هستند. ‌این نتایج به سیاست‌گذاران کمک می‌کند سیاست‌هایی در جهت اصلاح و تقویت شبکه‌های اجتماعی زنان کارآفرین و ارائة حمایت‌های مورد نیاز آن‌ها تدوین کنند.}, keywords_fa = {established business,female entrepreneurs,new business,role of netwok,Social network}, url = {https://jed.ut.ac.ir/article_50795.html}, eprint = {https://jed.ut.ac.ir/article_50795_9eeadcad4a0093291af9b9fdd7fc2ff4.pdf} } @article { author = {Baghesad, Vajieh and Zali, Mohammad Reza and Razavi, Seyed Mostafa and Saeed Bonadaki, Saeedeh}, title = {The Effects of Entrepreneurship Education on Technical and Vocational Students' Entrepreneurial intention (Case Study: Technical and Vocational University, the college of girls in Karaj)}, journal = {Journal of Entrepreneurship Development}, volume = {6}, number = {4}, pages = {21-36}, year = {2013}, publisher = {Faculty of Entrepreneurship, University of Tehran}, issn = {2008-2266}, eissn = {2676-4156}, doi = {10.22059/jed.2013.50796}, abstract = {The aim of this study is to examine the effects of entrepreneurship education on entrepreneurial intention of technical and vocational university students. Technical and vocational higher education centers are among the centers providing students with both theoretical knowledge and practical skills. Entrepreneurship and business skills are the courses that students are required to pass during the same program. The study is applied in terms of aim and is Quasiexperimental in terms of data collection .The population of this study includes 240 students of the mentioned canters. 120 students received entrepreneurship education (experiment group) while 120 students did not receive any education (control group). A questionnaire was used to gather data. The validity of the questionnaire was approved based on experts’ consensus and the Cronbach’s alpha as a measure of reliability was 0.93. The results of one-sample T-test for comparing two means revealed that entrepreneurship education affects entrepreneurial intention and the students’ understanding of their self-efficacy.}, keywords = {Entrepreneurship education,Entrepreneurial Intention,students,technical and vocational university}, title_fa = {تأثیر آموزش ‌کارآفرینی بر قصد کارآفرینی دانشجویان رشته‌های فنی‌وحرفه‌ای}, abstract_fa = {مقالة حاضر به بررسی تأثیر آموزش ‌کارآفرینی بر قصد کارآفرینی دانشجویان رشته‌های فنی‌وحرفه‌ای می‌پردازد. آموزشکده‌های عالی فنی و حرفه‌ای از مراکز فعال در آموزش عالی هستند که دانشجویان را علاوه بر دانش تئوری با مهارت‌های عملی نیز درگیر می‌کنند. آموزش کارآفرینی و مهارت‌های کسب‌وکار از عناوین واحد درسی اجباری در آموزشکده‌های فنی­وحرفه‌ای است. این پژوهش از نظر هدف، کاربردی و از نظر روش گردآوری داده‌ها، جزء تحقیقات شبه‌آزمایشی است. جامعة آماری شامل 240 نفر از دانشجویان در دو گروه متشکل از 120 نفر از دانشجویان دریافت‌کنندة آموزش (گروه آزمایش) و 120 نفر دانشجویان غیر دریافت‌کنندة آموزش (گروه کنترل) است. ابزار جمع‌آوری داده‌ها پرسشنامه بود که روایی آن با کسب نظر استادان دانشگاه تأیید شد و پایایی آن نیز بر پایة ضریب آلفای کرونباخ 93/0 به دست آمد. نتایج تحلیل آزمون‌هایt  یک‌نمونه‌ای و آزمون مقایسة میانگین دو جامعه نشان داد که آموزش‌ کارآفرینی بر قصد کارآفرینی و درک امکان‌پذیری دانشجویان رشته‌های فنی­وحرفه‌ای تأثیرگذار است؛ همچنین در این پژوهش فرضیه‌های تأثیرگذاری آموزش بر نگرش‌های فردی، هنجارهای اجتماعی و دانش کارآفرینی دانشجویان بررسی شد که تأیید نشد.}, keywords_fa = {Entrepreneurship education,Entrepreneurial Intention,students,technical and vocational university}, url = {https://jed.ut.ac.ir/article_50796.html}, eprint = {https://jed.ut.ac.ir/article_50796_3a2f915b47ddead248c3fb4a62f8f8af.pdf} } @article { author = {Zare, Habib and Mirjalili, Mahdi}, title = {Diagnosis of Commercialization Process of Inventions: An Analysis in Three Areas of Inventor, Environment and Invention}, journal = {Journal of Entrepreneurship Development}, volume = {6}, number = {4}, pages = {37-55}, year = {2013}, publisher = {Faculty of Entrepreneurship, University of Tehran}, issn = {2008-2266}, eissn = {2676-4156}, doi = {10.22059/jed.2013.50797}, abstract = {Undoubtedly, the condition governing the economic development in our country has increased the necessity to focus on the level of internal capacity building in the technology area and especially commercialization of inventions. Therefore, diagnosis of the commercialization process of the inventions and providing solutions for expansion of this important issue can be considered as a strategic step towards planning the technology development in the country. The aim of the present study is to recognize and investigate the barriers to the commercialization process of inventions and consequently to provide some solutions in this regard. The data is collected through a questionnaire completed by the top inventors of Yazd Province. The sample is selected using Cochran method. TOPSIS and QFD techniques were used for data analysis. The study results show that "lack of collateral and financial support for taking out credit facilities and investments" are the main barriers among the 65 recognized and approved barriers by the inventors. Accordingly, "banking rules reform for providing collaterals out of the knowledge-based plans" and "formation of inventors' chain" is recommended as the main solutions for the expansion of the inventions commercialization.}, keywords = {Patent,commercialization,quality improvement performance,TOPSIS Technique}, title_fa = {آسیب شناسی فرایند تجاری سازی اختراعات؛ تحلیلی در سه قلمرو مخترع، محیط و اختراع}, abstract_fa = {شکی نیست که شرایط حاکم بر فضای توسعة اقتصادی کشورمان لزوم تمرکز بر ارتقای سطح توانمندی­های داخلی در قلمرو فناوری و به‌ویژه تجاری­سازی اختراعات را بیش از پیش کرده است. در این راستا، آسیب­شناسی فرایند تجاری‌سازی اختراعات و ارائة راهکارهایی برای توسعة این مهم می‌تواند گامی‌ راهبردی در برنامه­ریزی توسعة فناوری در کشور محسوب شود. پژوهش حاضر با هدف شناسایی و بررسی موانع تجاری‌سازی اختراعات و ارائة راهکارهایی در این خصوص انجام گرفته است. گردآوری اطلاعات از طریق تکمیل پرسشنامه به دست مخترعان اختراعات برتر استان یزد حاصل شده است. نمونة این تحقیق با استفاده از روش کوکران به دست آمده است. برای تحلیل داده­ها از تکنیک­های TOPSIS و QFD استفاده شد. نتایج پژوهش نشان می‌دهد که از بین 65 مانع شناسایی و تأییدشده از منظر مخترعان، "نداشتن وثیقه و پشتوانة مالی برای اخذ وام و سرمایه­گذاری" مهم‌ترین مانع شناخته شد؛ همچنین راهکارهای "اصلاح قوانین بانکی برای تأمین وثیقه از محل طرح در مورد طرح­های دانش­بنیان" و "تشکیل حلقه­های مخترعان" مهم‌ترین راهکارها برای توسعة تجاری­سازی اختراعات برگزیده شدند.}, keywords_fa = {Patent,commercialization,quality improvement performance,TOPSIS Technique}, url = {https://jed.ut.ac.ir/article_50797.html}, eprint = {https://jed.ut.ac.ir/article_50797_7490ae879929ba8e97a1090f89d25e6e.pdf} } @article { author = {Reza’ee, Rouh Allah and Hosseini, Seyed Mahmoud}, title = {Designing the Structural Equation Model of Organizational Entrepreneurship Development in Rural Development Cooperatives of Zanjan Province}, journal = {Journal of Entrepreneurship Development}, volume = {6}, number = {4}, pages = {57-74}, year = {2013}, publisher = {Faculty of Entrepreneurship, University of Tehran}, issn = {2008-2266}, eissn = {2676-4156}, doi = {10.22059/jed.2013.50798}, abstract = {Organizational entrepreneurship as one of the main forms of entrepreneurship plays a key role in the success of organizations. On the other hand, several factors are influencing the process of organizational entrepreneurship development which are necessary to be studied and identified. Considering the importance of the subject, the main purpose of this descriptive- correlative study was to design the structural equation model of organizational entrepreneurship development in rural development cooperatives. The population of the study consisted of all main members of administrative board in the cooperatives of Zanjan Province (N= 335). According to the Krejcie and Morgan table, a sample of 185 was selected using stratified random sampling technique. A questionnaire was used to collect data. The results showed that four factors of organizational culture, organizational structure, the environment, and improving the members’ entrepreneurship skills had a positive and significant effect on the dependent variable. The factors totally explained about 57 percent of variances of organizational entrepreneurship in the cooperatives of Zanjan Province.}, keywords = {Entrepreneurship,organizational culture and structure,Rural Cooperatives}, title_fa = {طراحی مدل معادلات ساختاری توسعة کارآفرینی سازمانی در تعاونی های توسعة روستایی استان زنجان}, abstract_fa = {کارآفرینی سازمانی یکی از شاخه­های اصلی کارآفرینی است که نقش کلیدی در موفقیت سازمان‌ها دارد؛ از سویی دیگر، عوامل متعددی بر فرایند توسعة کارآفرینی سازمانی تأثیرگذارند که باید مطالعه و شناسایی شوند. با درنظرگرفتن اهمیت موضوع، هدف اصلی این تحقیق توصیفی- همبستگی طراحی مدل معادلات ساختاری توسعة کارآفرینی سازمانی در تعاونی­های توسعه روستایی بود. جامعة آماری پژوهش 335 نفر از اعضای اصلی هیئت­مدیرة تعاونی­های توسعة روستایی در استان زنجان بودند که با توجه به جدول Krejcie and Morgan ، 185 نفر از آن‌ها از طریق روش نمونه‌گیری طبقه‌ای با انتساب متناسب انتخاب شدند. برای گردآوری داده‌ها از پرسشنامه استفاده شد. نتایج تحقیق نشان داد که چهار عامل فرهنگ سازمانی، ساختار سازمانی، محیطی و بهبود مهارت­های کارآفرینانة اعضا اثر مثبت و معنی­داری بر روی متغیر وابسته دارد و در مجموع 57 درصد از کارآفرینی سازمانی در تعاونی­های توسعة روستایی استان زنجان را بیان می­کند.}, keywords_fa = {Entrepreneurship,organizational culture and structure,Rural Cooperatives}, url = {https://jed.ut.ac.ir/article_50798.html}, eprint = {https://jed.ut.ac.ir/article_50798_cc6e74e42215f0c2fc2b4683216e8e0d.pdf} } @article { author = {Mohammadi Elyasi, Ghanbar and Abili, Khodayar and Masnavi, Neda}, title = {Identifying the Learning Sources and Methods of Novice Entrepreneurs}, journal = {Journal of Entrepreneurship Development}, volume = {6}, number = {4}, pages = {75-93}, year = {2013}, publisher = {Faculty of Entrepreneurship, University of Tehran}, issn = {2008-2266}, eissn = {2676-4156}, doi = {10.22059/jed.2013.50799}, abstract = {The issue of entrepreneurial learning and entrepreneurs’ different learning methods are addressed to attract and empower young interested people to create and manage business activities. Although learning has a crucial role in the process of entrepreneurship, entrepreneurs and researchers lack a comprehensive pattern for explaining learning in terms of sources, methods, as well as entrepreneurs’ performance. Therefore, the present study seeks to present a pattern for early stage entrepreneurs’ learning sources and methods in Iran. This is a qualitative research including an in-depth and semi-structured interview. Participants of the study include 12 novices while highly-educated entrepreneurs were chosen using purposeful sampling. They were interviewed and the data were encoded in three steps as follows: determining oral evidence, identifying learning methods, and relating the learning methods to the sources. As a result of this study, amateur entrepreneurs’ learning methods and sources have been identified and presented in light of different stages of the entrepreneurial process. The study yielded the result that entrepreneurs adopt a universal perspective on using learning sources such as human interactions, performance of duties, training programs and publications whereby all of them use the three above-mentioned learning sources. On the other hand, contingency approach was used in terms of learning methods. In other words, it was revealed that entrepreneurs adopt effective methods that suit different personalities and particular working environment to run business activities.}, keywords = {Entrepreneurial Learning,Learning Function,learning methods,learning sources}, title_fa = {شناسایی الگوی منابع- روش‌های یادگیری کارآفرینان نوپا}, abstract_fa = {با وجود نقش انکارناپذیر یادگیری در فرایند کارآفرینی، الگوی جامعی که یادگیری را از منظر منابع- روش‌ها و در پیوند با عملکرد کارآفرینان توضیح دهد در دسترس کارآفرینان و پژوهشگران قرار ندارد. از این رو این پژوهش در پی ارائة الگوی منابع- روش‌های یادگیری کارآفرینان نوپای کشور است. پژوهش حاضر با روش کیفی و از طریق مصاحبة عمیق و نیمه‌ساختارمند انجام شده است. به این منظور با 12 نفر از کارآفرینان نوپا و برخوردار از تحصیلات دانشگاهی، که به روش نمونه‌گیری هدفمند انتخاب شده‌اند، مصاحبه انجام شده است و داده‌ها در سه مرحله شامل: تعیین شواهد گفتاری، شناسایی روش‌های یادگیری و مرتبط­کردن روش‌ها با منابع یادگیری کدگذاری شده‌اند؛ در نتیجة این تحقیق منابع روش‌های یادگیری کارآفرینان نوپا به تفکیک مراحل فرایند کارآفرینی شناسایی  و معرفی شده‌اند. نتایج تحقیق نشان می‌دهد کارآفرینان در استفاده از منابع یادگیری شامل: تعاملات انسانی، فعالیت‌های کاری و آموزش- انتشارات دیدگاه جهان‌شمول دارند و همگان از منابع سه‌گانة یادگیری استفاده می‌کنند. از سوی دیگر، در به‌کارگیری روش‌های یادگیری به صورت اقتضایی رفتار می­کنند؛ به عبارت دیگر، افراد به اقتضای تفاوت‌های شخصیتی و موقعیت‌های کاری از روش‌های متفاوت یادگیری برای ایجاد و ادارة کسب‌وکار استفاده کرده‏اند.}, keywords_fa = {Entrepreneurial Learning,Learning Function,learning methods,learning sources}, url = {https://jed.ut.ac.ir/article_50799.html}, eprint = {https://jed.ut.ac.ir/article_50799_bbb354ee10054fde292167a06c5cd3eb.pdf} } @article { author = {Moradi Pordanjani, Hojat Allah and Sadeghi, Sattar and Jaafari, Parivash}, title = {The Effect of Philosophical Mindset on Entrepreneurial Tendencies: The Case of Managers of Small and Medium Businesses}, journal = {Journal of Entrepreneurship Development}, volume = {6}, number = {4}, pages = {95-112}, year = {2013}, publisher = {Faculty of Entrepreneurship, University of Tehran}, issn = {2008-2266}, eissn = {2676-4156}, doi = {10.22059/jed.2013.50800}, abstract = {This article examines the effect of philosophical mindset on the entrepreneurial tendencies of small and medium businesses’ managers. A correlational study was conducted by drawing on a descriptive design. The population included 361 managers of small and medium businesses in 9 provinces. The required information was gleaned through two questionnaires. Finally, the obtained data was analyzed using the statistical path analysis and structural equation modeling. The findings showed that philosophical mindset had a significant impact on managers’ need for achievement, need for independence, creativity, risk-taking tendencies, and locus of control. Management experience, as a moderating variable influencing the philosophical mindset, had a remarkable effect on their entrepreneurial tendencies. Moreover, the proposed model explaining the relationship and the impact of philosophical mindset on entrepreneurial tendencies of small and medium businesses’ managers is found to be an appropriate model which fits in the data obtained. By developing the philosophical mindset of small and medium businesses’ managers, their entrepreneurial tendencies can be enhanced and improved.}, keywords = {entrepreneurial tendencies,Managers,philosophical mindset,small and medium businesses}, title_fa = {تأثیر ذهنیت فلسفی بر گرایش‌های کارآفرینی مورد مطالعه: مدیران کسب‌وکارهای کوچک و متوسط}, abstract_fa = {این مقاله به بررسی تأثیر ذهنیت فلسفی بر گرایش‌های کارآفرینی مدیران کسب‌وکارهای کوچک و متوسط پرداخته است. طرح آن از نوع توصیفی است که به روش همبستگی انجام گرفته است. جامعة تحقیق را همة مدیران کسب‌وکارهای کوچک و متوسط ‌ایران تشکیل می‌دهند. از میان آن‌ها تعداد 361 نفر به روش چندمرحله‌ای و از 9 استان انتخاب شدند و اطلاعات مورد نیاز نیز از طریق 2 پرسشنامه گردآوری شد. داده‌های به­دست­آمده با استفاده از تحلیل مسیر و مدل معادلات تجزیه­وتحلیل شد و نتایج زیر به دست آمد: ذهنیت فلسفی بر پیشرفت‌طلبی، استقلال‌طلبی، خلاقیت، ریسک‌پذیری و مرکز کنترل آن‌ها تأثیر معنی‌داری دارد. سابقة مدیریتی مدیران نیز که تعدیل‌کنندة گرایش‌های کارآفرینی آن‌هاست، تأثیر معنی‌داری دارد؛ در ضمن مدل ارائه‌شده برای بیان تأثیر ذهنیت فلسفی بر گرایش‌های کارآفرینی مدیران، مدل مناسبی است و با داده‌های به‌دست آمده برازش دارد، پس با تقویت ابعاد ذهنیت فلسفی مدیران می‌توان گرایش‌های کارآفرینی آن‌ها را ارتقا داد.}, keywords_fa = {entrepreneurial tendencies,Managers,philosophical mindset,small and medium businesses}, url = {https://jed.ut.ac.ir/article_50800.html}, eprint = {https://jed.ut.ac.ir/article_50800_91ea88fd7f4d88e088788f810295748d.pdf} } @article { author = {Rezaei Dolatabadi, Hossein and Saneian, Zahra Alsadat}, title = {The Analysis of Marketing Innovation Influence Pattern on Sustainable Competitive Advantage through Entrepreneurial Orientation (Case Study: Isfahan Carpet Industry)}, journal = {Journal of Entrepreneurship Development}, volume = {6}, number = {4}, pages = {113-129}, year = {2013}, publisher = {Faculty of Entrepreneurship, University of Tehran}, issn = {2008-2266}, eissn = {2676-4156}, doi = {10.22059/jed.2013.50801}, abstract = {In early 21st century, rapid and all- inclusive global change has transformed so much the working environment of organizations that the organizations and their managers are obliged to find new ways for their actions to adapt to global change and evolution, so that they can survive in the domestic and global competition arena. In fact, an organization will be successful that can achieve a sustainable competitive advantage. Towards that end, the present study tries to design a model for the influence of marketing innovation on the sustainable competitive advantage with an entrepreneurship approach. The qualitative data of this applied research was collected by means of a questionnaire. For that purpose, a standard questionnaire based on Likert classification was used and 110 artisans of carpet industry in Isfahan Province were assessed. Data analysis was performed by descriptive and inferential statistics using AMOS 20 and SPSS19 software. The findings show that entrepreneurial orientation affects the relationship between marketing innovation and sustainable competitive advantage and one can improve that relation through entrepreneurial orientation. Also, marketing innovation is directly related to sustainable competitive advantage.}, keywords = {carpet industry,Entrepreneurial Orientation,marketing innovation,Sustainable competitive advantage}, title_fa = {تحلیل الگوی تأثیرگذاری نوآوری بازاریابی بر مزیت رقابتی پایدار از طریق کارآفرینی گرایی}, abstract_fa = {در آغاز قرن بیست و یکم، تغییرات سریع و همه­جانبة جهانی چنان محیط فعالیت سازمان‌‌‌ها را دگرگون کرده است که سازمان‌‌‌ها و مدیران آن‌‌ها برای سازگاری با تغییرات و تحولات جهانی باید راه‌‌‌های نوینی برای اقدامات بیابند تا بتوانند در صحنة رقابت داخلی و جهانی باقی بمانند. در واقع، سازمانی موفق خواهد بود که بتواند به مزیت رقابتی پایدار دست یابد. در این راستا، پژوهش حاضر به تحلیل الگوی تأثیرگذاری نوآوری بازاریابی بر مزیت رقابتی پایدار با رویکرد کارآفرینانه می‌پردازد. این پژوهش از جهت هدف کاربردی است و داده‌‌‌ها به طور کیفی و با ابزار پرسشنامه جمع‌آوری شدند. بدین منظور از پرسشنامة استاندارد تقسیم‌بندی لیکرت استفاده شده است و 110 نفر از صنعتگران صنعت فرش در استان اصفهان سنجیده شدند. تحلیل اطلاعات با آمار توصیفی و استنباطی و با استفاده از نرم‌افزار آماری  Amos20وspp19 انجام شده است. نتایج بیانگر آن است که کارآفرین‌گرایی بر ارتباط بین نوآوری بازاریابی و مزیت رقابتی پایدار مؤثر است و می‌توان از طریق کارآفرین‌گرایی این رابطه را بهبود بخشید؛ همچنین نوآوری بازاریابی به طور مستقیم با مزیت رقابتی پایدار در ارتباط است.}, keywords_fa = {carpet industry,Entrepreneurial Orientation,marketing innovation,Sustainable competitive advantage}, url = {https://jed.ut.ac.ir/article_50801.html}, eprint = {https://jed.ut.ac.ir/article_50801_ddf6ed35e5c66561164f291cea814c36.pdf} } @article { author = {Notash, Hadi}, title = {Developing a Framework of Entrepreneurial Learning from Failures for Iranian Habitual Entrepreneurs: A Process Approach}, journal = {Journal of Entrepreneurship Development}, volume = {6}, number = {4}, pages = {131-149}, year = {2013}, publisher = {Faculty of Entrepreneurship, University of Tehran}, issn = {2008-2266}, eissn = {2676-4156}, doi = {10.22059/jed.2013.50802}, abstract = {Facing failures at different stages of the entrepreneurial activities is a common and predictable matter in the process of experiential learning which is chiefly based on the trial and error method (opportunity creation view). The important matter is the need to learn from these failures and not to repeat them in future. This would pave the way for entrepreneurs’ advancement. Errors and failures which are common practices in the field of entrepreneurship are painful and costly, but at the same time, they are valuable sources of intangible assets, and many scholars believe that they are valuable sources for entrepreneurial learning. However, there is no systematic, holistic and transparent view about the entrepreneurial learning from the backgrounds and /or failures. In this study, we have used narrative and discourse analytical methods to survey the career paths of 10 successful entrepreneurs in order to develop a framework for "entrepreneurial learning from failures". This conceptual framework includes their causes of failures, the consequences of failures, their selected action to confront their failures, and finally the lessons they have learned from experiencing such failures.}, keywords = {entrepreneurial failure,Entrepreneurial Learning,habitual entrepreneurs}, title_fa = {ارائة چارچوب یادگیری از شکست کارآفرینان کارکشتة ایرانی با نگاهی فرایندی}, abstract_fa = {بر اساس دیدگاه نوظهور خلق فرصت فرایند کارآفرینی بر اساس روش آزمون و خطا شکل می‌گیرد. شکست‌ها و ناکامی‌ها، که بخش مهمی از وقایع متداول در عرصة کارآفرینی محسوب می­شوند، در نگاه اول دردناک و هزینه­آفرین هستند، اما به اعتقاد بسیاری از صاحب‌نظران از روش‌های اساسی یادگیری کارآفرینان به‌شمار می‌روند؛ با وجود این، متأسفانه نگاهی نظام­مند، کل­نگر و شفاف در مورد چگونگی یادگیری از خطاها و شکست‌های کارآفرینانه کمتر مورد توجه محققان و اندیشمندان این حوزه قرار گرفته است. در این پژوهش کیفی، که بر اساس روش تحقیق روایتی/تحلیل گفتمان با بهره‌گیری از ابزار مصاحبة رفتارمحور برای وا‌کاوی تجربیات کارآفرینان انجام شده است، از میان کارآفرینان کارکشتة دارای تجربة راه‌اندازی حداقل دو کسب‌وکار در بخش­های مختلف صنعت با روش نمونه­گیری هدفمند، روایات زندگی کاری ده کارآفرین کارکشته، که در کارراهة خود تجربة شکست­های گوناگونی را داشتند، بررسی و چارچوب مفهومی اولیه‌ای دربارة چگونگی یادگیری از شکست کارآفرینان کارکشتة ایرانی ارائه شده است. چارچوب ارائه‌شده در بر گیرندة ریشه‌های شکست کارآفرینان، پیامدهای شکست، اقدامات برگزیده برای مواجهه با شکست و در نهایت آموخته­های حاصل از شکست است.}, keywords_fa = {entrepreneurial failure,Entrepreneurial Learning,habitual entrepreneurs}, url = {https://jed.ut.ac.ir/article_50802.html}, eprint = {https://jed.ut.ac.ir/article_50802_66557aa020608146c5364a3b83fffc44.pdf} } @article { author = {Karimi, Asef and Johari, Hadi}, title = {Identifying the Barriers to Entrepreneurship Development as Perceived by Graduate Students (Case: Faculties of Agriculture in Tehran Province)}, journal = {Journal of Entrepreneurship Development}, volume = {6}, number = {4}, pages = {151-167}, year = {2013}, publisher = {Faculty of Entrepreneurship, University of Tehran}, issn = {2008-2266}, eissn = {2676-4156}, doi = {10.22059/jed.2013.50805}, abstract = {Entrepreneurship development plays an important role in the socio - economic development of various countries and can overcome many of the problems of these countries. The main objective of this research was to analyze the barriers to entrepreneurship development as perceived by graduate students. The population of this study was graduate students of agriculture faculties in Tehran province (N= 2786). 232 respondents were selected using Cochran formula and proportional stratified-random sampling in agriculture faculties in Tehran province. Validity of the questionnaire was approved by a panel of experts. In order to measure the reliability of questionnaire, Cronbach Alpha coefficient was calculated (0.91). The collected data was analyzed by the SPSS (19) and LISREL software (8.5). To identify the barriers to entrepreneurship development, exploratory factor analysis was used, and in order to investigate the fitting indexes of research model, confirmatory factor analysis and structural equations modeling was used. The results showed that barriers are formed by six factors including education, support, communication, attitude, policy and culture.}, keywords = {Agriculture,Barriers,Entrepreneurship Development,graduate students}, title_fa = {شناسایی عوامل بازدارندة توسعة کارآفرینی از دیدگاه دانشجویان تحصیلات تکمیلی مورد بررسی: دانشکده های کشاورزی دولتی استان تهران}, abstract_fa = {توسعة کارآفرینی نقش بسیار مهمی در توسعة اقتصادی– اجتماعی کشورهای مختلف ایفا می­کند و می­تواند بسیاری از مشکلات این کشورها را برطرف سازد. هدف اصلی این تحقیق بررسی و تحلیل عوامل بازدارندة توسعة کارآفرینی از دیدگاه دانشجویان تحصیلات تکمیلی بود و جامعة آماری آن­ را دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشکده­های کشاورزی دولتی استان تهران (2786N=) تشکیل دادند. با استفاده از فرمول کوکران تعداد 232 دانشجو برای نمونه و با استفاده از روش نمونه‌گیری طبقه‌ای با انتساب متناسب انتخاب شدند. روایی پرسشنامه را خبرگان بررسی و تأیید کردند و برای تعیین میزان پایایی از ضریب آلفای کرونباخ استفاده شد (91/0). داده‌ها با استفاده از نرم‌افزارهای SPSS نسخة 19 و LISREL نسخة 5/8 تجزیه­وتحلیل شدند. برای شناسایی عوامل بازدارندة توسعة کارآفرینی از تحلیل عاملی اکتشافی و برای بررسی شاخص برازش نیکویی مدل تحقیق از تحلیل عاملی تأییدی و مدل معادلات ساختاری استفاده شد. نتایج نشان داد که این موانع از شش عامل آموزشی، حمایتی، ارتباطی، نگرشی، سیاست‌گذاری و فرهنگی تشکیل شده­اند.}, keywords_fa = {Agriculture,Barriers,Entrepreneurship Development,graduate students}, url = {https://jed.ut.ac.ir/article_50805.html}, eprint = {https://jed.ut.ac.ir/article_50805_1f0d12190d67fc2869054383137ee9c1.pdf} } @article { author = {Meigoon Pouri, Mohammad Reza and Motevaseli, Mahmood and Meigoon Pouri, Elahe}, title = {Identifying the Factors Influencing Technological Innovation System in the Field of Renewable Energy}, journal = {Journal of Entrepreneurship Development}, volume = {6}, number = {4}, pages = {169-184}, year = {2013}, publisher = {Faculty of Entrepreneurship, University of Tehran}, issn = {2008-2266}, eissn = {2676-4156}, doi = {10.22059/jed.2013.50807}, abstract = {Nowadays clean energy and technological innovation in this field have becomevery important. Dynamic innovation and technology development are done by the formation of technological innovation systems and factors influencing thefunctions of system play a key role in the emergence of such systems.Considering the lack of previous researches in this area, this research seeks toanswer the question that: “which factors are affecting technological innovationsystems in renewable energy industry?” The aim of this research is applied andits method is qualitative. The population includes experts in the field of technological innovation and innovation systems concepts and renewableenergy technologies that have the experience and expertise. The sampleconsisted of 10 people who were selected by purposeful sampling. The datagathering tool was interview and its validity was confirmed by the opinions of experts and the necessary modifications. Data analysis methods consisted of encoding in three steps including the initial coding, open coding and axial coding. Research findings represent the existence of 8 groups of elementsinvolving institutional, governmental and law, business, economic, cultural,market structure, technology and knowledge in the 36 subsidiary dimensionswhich are effective in the formation of technological innovation systems inrenewable energies industry in Iran.}, keywords = {Innovation,renewable energy,technological innovation system}, title_fa = {شناسایی عوامل مؤثر بر سیستم نوآوری تکنولوژیک در حوزه انرژی‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌های تجدیدپذیر}, abstract_fa = {دستیابی به نوآوری‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌های پویا و توسعة فناوری در سایة شکل‌گیری سیستم‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌های نوآوری تکنولوژیک میسر می‌شود؛ از این رو این پژوهش با توجه به کمبود پژوهش‌های پیشین در این حوزه در پی پاسخ به این پرسش است که عوامل مؤثر بر سیستم نوآوری تکنولوژیک در صنعت انرژی‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌های تجدیدپذیر ایران چه مواردی هستند. این پژوهش از نظر هدف کاربردی و از نظر روش کیفی است. جامعة آماری آن خبرگانی هستند که در حوزة مفاهیم نوآوری تکنولوژیک و نیز انرژی‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌های تجدیدپذیر تجربه و تخصص دارند. حجم نمونه شامل ده نفر است که با روش نمونه‌گیری هدفمند انتخاب شدند. ابزار گردآوری داده‌‌ها مصاحبة نیمه­ساختاریافته است که روایی آن با نظر خبرگان و انجام اصلاحات لازم تأیید شده است. روش تحلیل داده‌‌ها شامل کدگذاری در سه گام کدگذاری اولیه، کدگذاری باز و کدگذاری محوری است. یافته‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌های پژوهش نشان‌دهندة وجود 8 گروه عوامل نهادی و سازمانی، دولتی و قانونی،کسب‌وکار، اقتصادی، فرهنگی، ساختار بازار، فناوری و دانشی در 36 بعد فرعی است که بر شکل‌گیری سیستم‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌های نوآوری تکنولوژیک در صنعت انرژی‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌های تجدیدپذیر ایران تأثیرگذارند.  }, keywords_fa = {Innovation,renewable energy,technological innovation system}, url = {https://jed.ut.ac.ir/article_50807.html}, eprint = {https://jed.ut.ac.ir/article_50807_c4576083e545bf6d6bf7925782c6af4b.pdf} } @article { author = {}, title = {English Abstracts}, journal = {Journal of Entrepreneurship Development}, volume = {6}, number = {4}, pages = {1-10}, year = {2013}, publisher = {Faculty of Entrepreneurship, University of Tehran}, issn = {2008-2266}, eissn = {2676-4156}, doi = {10.22059/jed.2013.50811}, abstract = {}, keywords = {}, title_fa = {چکیده های انگلیسی}, abstract_fa = {}, keywords_fa = {}, url = {https://jed.ut.ac.ir/article_50811.html}, eprint = {https://jed.ut.ac.ir/article_50811_062c18b6cb9c4a15c4102880a14142d5.pdf} }